Maria Buza – femeia pe care naturaletea si franchetea o fac frumoasa

Maria Buza – femeia pe care naturaletea si franchetea o fac frumoasa

Maria Buza a absolvit in 1997 Academia de Teatru si Film din Bucuresti si o stiti probabil din scheciurile grupului Voua sau din aparitiile la TVR1. De-a lungul timpului a jucat la Teatrul National, a lansat albume de muzica, iar din 2012 Maria Buza participa la emisiunea "Te cunosc de undeva" si cea mai recenta activitate a fost de endorser in campania Nufar si Triumf – "Impreuna facem casa luna".

Greu sa nu-ti castige simpatia o doamna dezarmant de sincera ca Maria Buza. Vesela pe sticla, vesela si in scris, Maria Buza nu se da in laturi de la a refuza sa fie imaginea unui produs pe care nu l-ar folosi vreodata, nici sa recunoasca atunci cand mai da cu laptele in foc, din cand in cand. Nu contul de Facebook e legatura ei cu fanii, Maria Buza e mai umana, ii place sa discute cu toti admiratorii ei, fata in fata, ori de atate ori iese la cumparaturi. E genul de romanca pe care s-o admiri pentru naturalete si franchete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related