[AdLife] Dragos Cazan (Springer & Jacoby): Am ramas in Romania pentru ca nu s-a inventat inca tara in care sa umble cainii cu covrigi in coada!

[AdLife] Dragos Cazan (Springer & Jacoby): Am ramas in Romania pentru ca nu s-a inventat inca tara in care sa umble cainii cu covrigi in coada!

Om cu state vechi in publicitatea romaneasca, Dragos Cazan (Creative Director, Springer & Jacoby) a inceput in McCann – unde a invatat mai intai sa foloseasca calculatorul. Pe parcursul celor 15 ani in industrie a trecut pe la Saatchi & Saatchi, Ogilvy Romania, Leo Burnett si GAV si a pus umarul la fondarea Propaganda si Violet Advertising. Dar nu e de mirare ca a facut atatea in publicitatea romaneasca, daca ne gandim ca la nastere l-au vizitat Stephen King, William Blake si H.P. Lovecraft. Sau cel putin asa ii place sa glumeasca. Pentru mai multe peripetii din adolescenta sau copilarie cititi ce are de zis la AdLife:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related