Altex si Leo Burnett promoveaza imaginea hotelor de bucatarie CATA

Agentia Leo Burnett a realizat campania de imagine pentru lansarea gamei de hote de bucatarie CATA, marca importata in Romania in exclusivitate de ALTEX, cea mai mare retea de magazine de electronice, electrocasnice si IT&C din tara, cu peste 125 de magazine in 70 de orase.

Promovarea marcii CATA pe piata romaneasca incepe prin difuzarea unui spot de imagine, o premiera pentru aceasta categorie de produse.

"Conceptul creativ se bazeaza pe o idee simpla: oaspetii se strang invariabil in bucatarie. Bucatariile par sa aiba o trasatura speciala, mai mult decat orice alta camera: aceea de a-i aduna pe toti din casa si de a-i face sa se simta bine. Noi am gasit o explicatie pentru acest fenomen: hotele Cata. Atat de frumoase incat toti vor sa le admire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

mihai oancea
acum 15 ani
a-si dori sa cumpar un motor hota cata model ea 50 mt (64800155) hota v- 600/a. astept raspuns multumesc. eventual si un pret


Branded


Related