Lorand Balint (Boti) despre noul rol de Managing Director la Leo Burnett

Lorand Balint (Boti) despre noul rol de Managing Director la Leo Burnett

Dupa ce a luat o pauza de la publicitate, Lorand Balint (Boti) s-a intors in breasla ca Strategy Director la Publicis si apoi, din luna mai, a revenit la Leo Burnett (acum colegi si vecini cu Publicis) ca Managing Director. Am aflat ca are in plan schimbari mari si l-am intrebat cum vede noul rol pe care il are in agentie.

IQads: Pozitia de Managing Director era pe agenda sau a fost doar o propunere binevenita?

Lorand Balint: Nu era pe agenda, s-au aliniat planetele si lucrurile s-au legat. Nu este exclus ca o discutie similara cu cateva luni mai devreme sa fi condus la un alt rezultat. Timing-ul a fost perfect, pentru ca momentul in care am discutat despre preluarea Leo Burnett a coincis cu momentul in care am simtit ca vreau sa fac acest lucru, ca mi-ar placea un astfel de rol in conditiile anului 2013 si ca, impreuna cu o echipa desteapta, am putea profita de o serie de oportunitati care se profileaza pe piata, am putea face lucruri misto si sa ne si simtim foarte bine in timpul asta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related