SENIORHYPER a lansat "Coaforul de acasa" pentru SYOSS

SENIORHYPER a lansat "Coaforul de acasa" pentru SYOSS

SENIORHYPER a creat "Coaforul de acasa", o aplicatie de Facebook care promoveaza lansarea noii game de vopsea de par SYOSS Oleo Intense. Aplicatia pune la dispozitie utilizatoarelor mai multe coafuri, ce pot fi testate impreuna cu orice vopsea din noua gama, arata un comunicat emis de GolinHarris.

"Coaforul de acasa" se adreseaza  femeilor curioasa si dornice de a incerca coafuri si nuante de vopsea de par noi. Utilizatoarelele care folosesc aplicatia pot castiga premii saptamanale constand in produse de ingrijire si coafare a parului pentru un an intreg sau un kit de vopsea SYOSS Oleo Intense.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related