Ce produse cauta si cumpara romanii pe smartphone

Ce produse cauta si cumpara romanii pe smartphone

Our Mobile Planet este un studiu realizat la nivel global de Google in parteneriat cu Ipsos MediaCT si are ca scop aflarea unor insight-uri relevante despre cat de raspandite sunt smartphone-urile si despre modul in care acestea sunt folosite de utilizatorii lor. In Romania, studiul a fost realizat pe 1000 de respondenti care au declarat ca folosesc un smartphone ca sa intre pe internet.

27% dintre respondenti au cautat detalii si au cumparat produse prin intermediul smartphone-ului. Produsele care dupa cautare au fost apoi cel mai des cumparate cu ajutorul smartphone-ului sunt electronicele, biletele, telefoanele si hainele. 42% au declarat ca au cautat detalii despre produse de pe telefon, dar le-au cumparat de pe un calculator, 31% au mers direct in magazin dupa ce au citit despre produs pe smartphone, iar 58% au decis sa nu cumpere dupa ce au cautat informatii despre produse pe smartphone. 87% dintre cei chestionati au spus ca nu au cautat niciodata informatii despre produse pe telefon.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related