Links Associates se extinde pe piata sarba

Links Associates a deschis un nou sediu in Belgrad, ca parte din planul de extindere regionala al companiei, informeaza un comunicat emis de Links Associates. Sediul agentiei este situat in centrul istoric al Belgradului, in apropiere de Hotel Metropol Palace.

Sediul din Serbia a fost deschis ca urmare a aparitiei de noi oportunitati pe piata comunicarii police si de business, in contextul in care aceasta tara este in plin proces de stabilizare a imaginii inainte de a incepe negocierile pentru aderarea la UE.

"Serbia si-a demonstrat optiunea pro-europeana si va deveni cu certitudine un hub pentru businessul din Balcanii de Vest. Am analizat cu atentie piata sarba si consideram potentialul acestei tari drept unul semnificativ. Negocierile de pre-aderare vor determina reforme structurale in administratie si in economie, vor atrage atentia marilor investitori, vor profesionaliza piata de media si vor implica un management profesionist al fondurilor europene pre-aderare. Romania a parcurs deja acest drum pe care Serbia face primii pasi, iar compania noastra are background-ul si expertiza de care clientii nostri vor avea nevoie", a declarat Corina Vintan (CEO Links Associates).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related