Aplicatia de Facebook care anunta 150 de ani de la nasterea lui Henry Ford

Aplicatia de Facebook care anunta 150 de ani de la nasterea lui Henry Ford

Wunderman a realizat o aplicatie menita sa aminteasca fanilor de pe pagina de Facebook Ford Romania, in pragul implinirii a 150 de ani de la nasterea lui Henry Ford, ce inovatii a introdus acesta de-a lungul timpului, informeaza un comunicat emis de agentie. Odata intrati in aplicatie, disponibila pana pe 15 august, utilizatorii vor putea afla ce momente cheie l-au definit pe Henry Ford sau isi pot alege imagini din arhiva Ford, insotite de citate ale fondatorului companiei, care pot fi folosite pentru cover photos.

“Prin intermediul acestei campanii de awareness care il are in plin plan pe Henry Ford, fondatorul industriei americane de automobile si unul dintre pionierii mecanicii motorizate, ne dorim sa comunicam continuarea inovatiilor existente la Ford. Un moment cheie in prezent il constituie motorul de 1.0 L EcoBoost, fabricat la Craiova”, a declarat Cristian Prichea (Coordonator Marketing Ford Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related