Alex Visa va coordona operatiunile de digital derulate de agentiile GroupM in Romania

Alex Visa va coordona operatiunile de digital derulate de agentiile GroupM in Romania

GroupM Romania, lider in managementul investitiilor in media (conform studiului RECMA 2012) isi extinde echipa de seniori. Incepand cu luna iulie 2013, Alex Visa este noul Interaction Director al GroupM Interaction, divizia de digital a GroupM Romania, care ofera servicii de cercetare, comert, tehnologie si dezvoltare in domeniul digital, arata un comunicat emis de Ogilvy PR.

In noua pozitie, Alex Visa va coordona operatiunile de digital derulate de agentiile GroupM in Romania pe 3 directii strategice: dezvoltarea GroupM Interaction (GMI), optimizarea conditiilor de buying  pentru clientii GroupM, precum si implementarea in Romania a produselor si tehnologiilor dezvoltate de GroupM pe pietele mature.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related