Imbunati inimile sefilor cu noul spot de la Google Nexus

Imbunati inimile sefilor cu noul spot de la Google Nexus

Daca sunt unele clisee de care esti satul si care te fac sa-ti musti buzele ca sa nu scoti vreo rautate, sunt altele pe care le imbratisezi si le accepti asa cum sunt, pline de dulcegarie diabetica si de dragalasenie, iepurasi si floricele. Inclin sa cred ca spotul pentru Google Nexus, creat de Mullen San Francisco, face parte din a doua categorie. Ganditi-va la el ca la filmul la care te uiti intr-o vineri seara cand simti ca mintea ta are nevoie de o pauza. Spotul seamana cu un trailer pentru un film de adolescenti siropos, cu "Rocket Science" in particular, dar macar e un cliseu pana la sfarsit. Si nu vine cu pretentii de exonerare, ramane cliseu pana la capat. De la baietelul care se straduieste sa-si invinga teama pentru vorbitul in public, pana la fata care – in mod miraculos – ajunge sa-l simpatizeze. Imi place speranta asta nerealista, te face sa-ti recapeti increderea in lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related