SENIORHYPER a creat “Orasul Simturilor” pentru 5Gum

SENIORHYPER a creat “Orasul Simturilor” pentru 5Gum

SENIORHYPER a dezvoltat cea mai noua aplicatie de Facebook pentru brandul 5Gum, "5City – Orasul Simturilor", care le permite utilizatorilor sa exploreze un oras virtual si sa experimenteze o sinestezie de simturi, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Pornind de la promisiunea brandului, conform careia guma 5 stimuleaza la maximum simturile, aplicatia isi propune sa arate ca brandul de guma a inteles ca simturile nu sunt separate, ci se intrepatrund. Sinestezia poate fi invatata si experimentata de catre oricine foloseste aplicatia. Cladirile din orasul virtual ofera experiente senzoriale, dar si premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related