Lukoil devine parte din portofoliul de clienti Brand Support

Lukoil devine parte din portofoliul de clienti Brand Support

Lukoil Romania a devenit parte din portofoliul Brand Support, in urma castigarii unei licitatii care a avut loc in luna mai, informeaza un comunicat emis de agentie. Brand Support ofera servicii de comunicare integrate pentru Lukoil.

In urma adaugarii companiei Lukoil la portofoliu Brand Support a dezvoltat o campanie de comunicare care include spot TV, executii online, print si POSM. Campania va debuta cu o aplicatie mobile, care va fi lansata in luna august.

"Castigarea acestui cont in agentie este o noua perspectiva pentru noi, datorita misiunii de a transforma imaginea unui brand atat de cunoscut pe piata intr-un brand mai tanar. Lukoil are preturi bune, servicii diverse si produsele sale sunt de calitate, insa comunicarea competitiei in piata de benzinarii catre acest segment este foarte dinamica. Mesajul nostru catre consumator este sa se astepte la surprize foarte placute din partea Lukoil", a declarat Marina Calota (Group Account Manager. Brand Support).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related