COCA-COLA LIGHT TE VREA CELEBRU!

Increzator in sine, modern, inteligent - asa trebuie sa fie barbatul pe care Coca-Cola light il cauta in aceasta toamna.

Urmand sa se desfasoare in perioada 27 septembrie - 27 noiembrie 2004, campania "Coca-Cola light te vrea celebru!" are ca scop alegerea barbatului Coca-Cola light si va include patru etape: preselectia, votarea (online), training camp si show-ul final. Cel care va fi desemnat Coca-Cola light Man va primi un premiu de 10.000 USD si va reprezenta imaginea Coca-Cola light in tara noastra in 2005.

In Romania, campania "Coca-Cola light te vrea celebru!" este realizata de Lowe si are atat o componenta TV, cat si una radio, pentru fiecare din aceste medii fiind create cate 3 spoturi - de tema, de recrutare si de votare. Campania beneficiaza si de sustinere la punctele de vanzare, iar site-ul www.Coca-ColalightMan.ro, creat special pentru aceasta campanie, este mediul ideal pentru a gazdui atat prezentarea candidatilor selectati in cele 11 orase participante, cat si voturile publicului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related