Prioritatea echipei Saatchi & Saatchi PR la 5 ani de la infiintare: digitalizarea

Prioritatea echipei Saatchi & Saatchi PR la 5 ani de la infiintare: digitalizarea

Pe 29 iulie 2013, Saatchi & Saatchi PR aniverseaza 5 ani de la infiintare si isi face planuri de viitor, care vizeaza obtinerea unor competente digitale acreditate international pentru intreaga echipa si extinderea portofoliului de servicii prin adaugarea unor noi expertize, arata un comunicat emis de agentie.

Infiintat in 1991, departamentul de PR al Saatchi & Saatchi a devenit in 2008 agentie de sine-statatoare, oferind servicii de relatii publice integrate pentru companii locale si multinationale.

Printre proiectele implementate de Saatchi & Saatchi PR se numara campania Guvernului Romaniei de imbunatatire a imaginii imigrantilor romani din Spania "Hola, soy Rumano!", programul de promovare a drepturilor omului „Speak Truth to Power” initiat de Kerry Kennedy, lansarea AXA Life Insurance in Romania, lansarea si consolidarea pe piata a AFI Palace Cotroceni, lansarea LEGO in Romania sau lansarea noului Renault Captur.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related