Uma Thurman va fi vedeta Calendarului Campari 2014

Uma Thurman va fi vedeta Calendarului Campari 2014
Sursa foto: thehollywoodnews.com

Uma Thurman este noua imagine a calendarului Campari 2014, care va avea ca tema "Worldwide Celebrations" si va prezenta in fiecare luna imagini cu festivaluri din diferite culturi si parti ale lumii. In spatele camerei se va afla fotograful Koto Bolofo, specializat in fotografie de fashion. Prin aceasta noua tema, Campari vrea sa evidentieze caracterul global al culturii, reinterpretand fiecare sarbatoare, fiecare festival prin spiritul sau caracterizat prin pasiune, stil si unicitate, arata un comunicat emis de Oxygen PR.

Ajuns la a 15-a editie, calendarul are in fiecare an protagonista o vedeta. Printre artistele fotografiate in anii trecuti se numara Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich si Penelope Cruz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related