DRAFTFCB Bucuresti si NIVEA lanseaza provocarea "Poti trai fara...?"

DRAFTFCB Bucuresti si NIVEA lanseaza provocarea "Poti trai fara...?"

Bloggeritele Dana Rogoz, Simona Tache si Cristina Bazavan vor experimenta viata timp de o saptamana fara inovatii in cadrul campaniei “Poti trai fara…?”, realizata de DRAFTFCB Bucuresti pentru NIVEA. Proiectul e menit sa sublinieze importanta inovatiilor care de-a lungul timpului au imbunatatit si simplificat viata femeilor active, arata un comunicat emis de agentie.

Incepand cu 5 august, Dana, Simona si Cristina, vor povesti pe blogurile lor cum e sa traiesti fara rimel, blugi, sutienul push-up, masina de spalat sau laptele de corp.

Experimentul vine ca urmare a lansarii celei mai recente inovatii de la NIVEA, primul lapte de corp care se foloseste sub dus. Produsul este special creat pentru femeile active, iar formula sa se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa spalarea cu gelul de dus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related