Tehnologia 3D. Reinterpretare romaneasca pentru Anonimul

Tehnologia 3D. Reinterpretare romaneasca pentru Anonimul

Nu stiu cum l-au convins pe Mihaita, acum patru ani, sa termine trailer-ul care avea sa promoveze Festivalul de Film Independent Anonimul. Punkerul, reticent pana la a fi antipatic, pur si simplu lua in ras instructiunile regizorului. Si asa a fost realizat spotul online din 2009, creat la initiativa lui Dragos Musat, pe-atunci parte din echipa Happy Fish. Patru ani mai tarziu, Dragos (acum Digital Director, Propaganda) a avut o noua idee pentru promovarea Anonimul, de data asta concretizata sub forma unui scurtmetraj 3D, dar facut in spiritul romanesc. Asa ca echipa Propaganda, Anonimul si V8 au reunit patru actori, vopsiti pana in urechi in cyan si magenta, si au pregatit spotul care celebreaza zece ani de la infiintarea festivalului de film independent de la Sfantu Gheorghe. Ce si cum povesteste Dragos Musat:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related