Philip Morris a lansat website-ul Stoptheban.eu

Philip Morris a lansat website-ul Stoptheban.eu

Philip Morris a lansat website-ul stoptheban.eu, prin intermediul caruia informeaza fumatorii adulti in legatura cu propunerea Uniunii Europene de a interzice tigaretele mentolate si de tip slim, potrivit unui comunicat emis de Premium PR. Website-ul este promovat si prin intermediul mesajelor introduse in pachetele de tigarete produse de Philip Morris.

Campania se adreseaza exclusiv fumatorilor adulti, ce pot fi afectati direct de interzicerea produselor pe care le consuma de obicei.

“Fumatorii adulti ne spun ca apreciaza faptul ca primesc informatii cu privire la aceste aspecte – in special interzicerea produselor – inainte ca guvernul sa ia decizii - astfel incat sa isi poata exprima opinia cu privire la politicile si propunerile care ii afecteaza in mod direct. Stoptheban.eu este un efort de a raspunde acestei cereri pentru mai multe informatii”, a declarat Sorana Mantho (Director Corporate Affairs, Philip Morris Romania & Bulgaria).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Georgeta Nechita
acum 10 ani
Mi se pare o prostie asta cu interzicerea tigaretelor mentolate si slim ; cred ca alesii ar putea avea grija altor daunatori : sa ceara filtre performante la fabrici si statiile de imbuteliere gaze , sa ceara un control mai strict al alimentelor din marketuri -cate chimicale contin ! sa ceara sa se informeze populatia de starea apei potabile zilnic , nu o data la 100 ani , etc ; eu am ales tigarile mentolate si slim tocmai fiindca sunt mai putin agresive ! adica daca sunt fumatoare ma obliga UE sa fumez tutun mai tare ? de ce ? sa nu mai prind pensia ? nu are UE de unde sa-mi plateasca pensie ? Cand am vrut sa lucrez in UE nu am putut fiindca sunt femeie si romanca ; acum sa ma lase UE sa-mi fumez tigarile preferate in tara mea , acasa; la salariul de roman credeti ca multe placeri ne putem face ? macar astea mici sa ne mai ramana ; la urma urmei fiecare raspunde pentru corpul lui si stie ce e mai bine pentru el !


Branded


Related