Marti, 13 august nu e zi cu ghinion daca vii la ADfel 2013

Marti, 13 august nu e zi cu ghinion daca vii la ADfel 2013

E oficial. ADfel 2013 a pus stapanire pe terasa de la Fabrica inca de luni si o sa mai stea acolo o vreme. Nu va panicati insa, e de bine, ADfel e neconventional, dar pasnic, si aduce numai lucruri care sa indulceasca si sa racoreasca zilele de vara din Bucuresti. Evenimentul a inceput in forta, la propriu, cu un Blindfolded Party organizat de oamenii de la Delivering Life, cu tricouri pictate sub indrumarea organizatilor culturale participante la Zilele Culturale ADfel si cu proiectiile celor mai tari spoturi sociale din lume. Si sa vedeti ce urmeaza azi.

Asadar, de pe la 18 continuam Zilele Culturale cu un altfel de Loto 6/49, facem portrete abstracte la minut si de la ora 21 ne strangem frumos ca sa participam la un show de improvizatie tinut de cei de la improvizatie.ro, un atelier unde o sa radem si unde sa ne exersam spontaneitatea si creativitatea.

Tot dupa lasarea intunericului, de la 22 o sa ne uitam la clipurile organizatiilor de la ADfel, iar de la 22:15 o sa vedem cele mai premiate reclame din ultimul an.

Terasa digitala Orange o sa fie permanent acolo, pe acoperis, asa ca, atunci cand obosim, putem sa ne odihnim pe un puf, sub o umbrela sau sa ne jucam cu norisorul fermecat. Iar cand ni se face pofta de ceva dulce putem sa rasfoim meniul personalizat de Petrom, sa alegem un desert preferat si sa aflam si lucruri interesante despre performanta. A doua zi de ADfel 2013 e cam de neratat. Ne vedem acolo!

Programul complet al evenimentului il puteti citi aici.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 12 si 18 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Metropotam, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money.ro, BestJobs, The Chronicle, Catavencii si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, AdProduction si MVcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related