La ADfel accelerezi cu "Like". ADAM "Like".

La ADfel accelerezi cu "Like". ADAM "Like".

Pentru ca tocmai i s-au dat niste accesorii cool in plus: un buton "Like", o camera foto si un counter digital, Opel ADAM e la ADfel 2013 in Fabrica si miercuri si joi. Il gasesti pregatit sa astepte oameni faini cu poze la minut, iesite din oglinda masinii apasand butonul "Like". Pozele trec printr-un filtru, iar apoi vor fi incarcate pe pagina oficiala de Facebook OPEL Romania.

Sa nu crezi ca daca ai plecat cu poza printata de la ADfel, ADAM nu ramane cu nimic. ADAM te vrea. Vrea sa-i reglezi tacticos scaunul, sa-l pornesti si apoi sa-l descoperi cu fiecare kilometru. Vrea un "duck face" in oglida retrovizoare, un trip nebun la mare sa-i scalzi rotile-n nisip sau un rezervor de aer proaspat de munte. Poate fi al tau un weekend, daca ii dai like la ADfel!

ADAM Like continua campania de promovare a noului model Opel ADAM, "accesoriul" cool-urban cu care te-ai mai intalnit la ADAM&You Cafe (Centrul Vechi), in shooting-urile Absolutely Fabulous, pe pagina oficiala Jojo Catalina Grama (ambasador ADAM) sau la ICEEfest. In toamna, cand incepe scoala, ADAM pregateste o surpriza "la moda", pe patru roti, cu reguli si teste interesante.

Opel este unul dintre brandurile care vor aduce spiritul neconventionalului in cadrul ADfel. Evenimentul este organizat de IQads si are loc pe terasa Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti), intre 12 - 18 august 2013. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Puteti rasfoi suplimentul ADfel 2013, ca sa cititi despre activari neconventionale si sa aflati programul complet al evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Metropotam, Catavencii, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money, BestJobs, The Chronicle si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, MVcom si AdProduction.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related