ADfel 2013: Buna, as vrea si eu un Courage à trois La Festa

ADfel 2013: Buna, as vrea si eu un Courage à trois La Festa

Nu stiu ce-ati facut voi, dar participantii la ADfel de aseara au avut parte de cate un menage a trois, pardon "Courage a trois", pus la cale de La Festa. Cand spun menage a trois, nu e atat de departe de adevar. A fost one night stand, a fost cu necunoscuti intr-un pat si-a fost, vorba artistului, in minim trei.

Pasul unu. Promoteritele i-au imbiat aseara pe toti cei care au poposit la terasa Fabrica. Participantii la ADfel trebuia sa aiba o doza de curaj, mintea cat mai destupata si sa stie sa profite de faptul ca prietenul sau prietena n-a avut timp sa arunce o uitatura incruntata. Bun. Dupa ce au bifat toate cele de mai sus, vizitatorii terasei Fabrica au scanat QR code-urile si au asteptat un semn inainte de intalnirea de gradul zero. Ca la blind dating, nu stiau la ce sa se astepte.

Pasul doi. Cei care s-au inscris la provocarea La Festa au primit un mesaj in care erau anuntati sa se prezinte la cabina foto La Festa. Inauntru, dupa perdeluta, intalneau alti doi curajosi cu care aveau sa imparta un pat vreme de vreo patru poze. Cu mesaje sugestive atarnand deasupra capetelor ("As mai vrea", "Imi cam place", "Esti dulce si buna" si altele, alese de ei inainte sa intre), cei trei au fost incurajati sa se aseze in orice pozitii credeau demne de a fi facute publice pe Facebook.

Pasul trei. Usor ravasiti, toti cei care au intrat aseara in cabina foto au primit, la iesire, un pliculet de La Festa ca sa-si pastreze curajul si de-aici inainte sa aiba si o dovada a peripetiilor lor de dincolo de perdea. Sa arate si prietenilor ca tot ce s-a intamplat acolo a fost foarte cuviincios : ).

Daca va pare rau ca n-ati prins si voi un Courage a trois cu necunoscuti, va spun acum, sa nu va mai para. Cabina Courage a trois e la ADfel si vineri si sambata (16 si 17 august, de la 6 seara pana la miezul noptii) si aveti timp sa va faceti de cap. Cat mai mult.

Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

La Festa este unul dintre brandurile care vor aduce spiritul neconventionalului in cadrul ADfel. Evenimentul de branded entertainment este organizat de IQads si are loc pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Metropotam, Catavencii, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money, BestJobs, The Chronicle si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, MVcom si AdProduction.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related