Sex Predictor - aplicatia despre contraceptie creata pentru Fete Destepte

Trei companii ale grupului Lowe Romania, Medic One, SeniorHyper si Mobile Works, au initiat o campanie educationala despre contraceptie pentru comunitatea online Fete Destepte, din care face parte si aplicatia Sex Predictor. Aplicatia le arata femeilor cum se pot bucura de o viata sexuala sanatoasa, fara repercursiuni, folosindu-se de un ton prietenos si de texte amuzante, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Utilizatoarele care o acceseaza primesc notificari zilnice sau periodice personalizate, care le ajuta la prevenirea unei sarcini nedorite (in functie de metoda contraceptiva pe care o folosesc), dar si calendare de fertilitate lunare. De asemenea, pot afla care sunt cele mai indicate zile pentru sex si pentru imbunatatirea vietii de cuplu. Aplicatia Sex Predictor poate fi accesata pe Facebook si se poate descarca din App Store pe iPhone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este una dintre cele mai mari agentii de digital advertising din Romania, cu o echipa de 42 de specialisti si o expertiza de peste 8 ani in... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated