Infinit Solutions a creat noul portal digital al Praktiker

Infinit Solutions a creat noul portal digital al Praktiker

Infinit Solutions Agency, care din februarie 2013 asigura pentru Praktiker servicii full service de digital, a creat noul portal praktiker.ro, care include si site-urile www.clientfidelpraktiker.ro, www.catalog-praktiker.ro, dar si o platforma de e-commerce. De asemenea, Infinit a realizat si varianta de mobile a site-ului, acesta putand fi accesata de pe orice smartphone, spune un comunicat emis de Eye Conexiuni.

"Praktiker este un brand pe care il iubim foarte mult. Am dezvoltat si in trecut proiecte impreuna, de aceea ne bucura foarte mult faptul ca acest cont s-a intors la Infinit si ca putem anunta astazi cu mandrie lansarea noului portal praktiker.ro. Platforma digitala isi propune sa fie un trend setter in domeniul „do it yourself” din Romania si va sta la baza comunicarii Tradigitale a acestui brand:, a declarat Alexandru Cernatescu (CEO si Head of Strategy & Innovation, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related