[AdLife] Irina Becher (Leo Burnett): Am decis sa ma angajez in publicitate pentru ca parea jobul de vis. Si chiar este.

[AdLife] Irina Becher (Leo Burnett): Am decis sa ma angajez in publicitate pentru ca parea jobul de vis. Si chiar este.

Sunt cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stim despre Irina Becher (Creative Director, Leo Burnett): a fost depechista, ii place sa deseneze si poate sa gandeasca, daca vrea, ca un barbat. Cum, cand si de ce a ajuns sa faca asta, ne-a povestit intr-un AdLife ale carui intrebari nu au ocolit nicio perioada importanta din parcursul pe care l-a avut pana in fruntea creatiei de la Leo. Am vorbit cu ea despre rebeliunea din liceu, despre descoperirile importante din facultate si despre zilele care i-au schimbat viata sau conturile pe care le-a crescut de la prima idee pana la ultimele premii. Ce crede despre publicitatea romaneasca de azi sau despre ce inseamna sa fii creativ, aflati mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related