Comisia Europeana a nominalizat aplicatia dezvoltata de TeamNet in top 3 solutii IT dedicate persoanelor in varsta

Comisia Europeana a nominalizat aplicatia dezvoltata de TeamNet in top 3 solutii IT dedicate persoanelor in varsta

Proiectul MobileSage, dezvoltat de TeamNet in cadrul unui consortiu international, a fost ales printre cele trei finaliste ale Ambient Assisted Living (AAL) Award 2013, programul Comisiei Europene care premiaza cele mai noi sisteme de prestare de servicii si de ingrijire dedicate persoanelor in varsta. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul AAL si co-finantat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, arata un comunicat emis de GolinHarris.

MobileSage consta in realizarea unei solutii IT care ofera asistenta pentru utilizarea noilor tehnologii folosite in activitatile de zi cu zi. Aplicatia permite oferirea de informatii personalizate, intr-o maniera adaptata atat profilului utilizatorului (de exemplu, daca utilizatorul are probleme de vedere, atunci poate utiliza optiunea audio), cat si contextului (de exemplu, plimbare in centrul Madridului, la ora 12 PM, vara, temperatura 30ºC).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related