Barbatii, disecati de stand-up comedians

Barbatii, disecati de stand-up comedians

Barbatii sunt unul dintre cele mai spumoase subiecte de misto, deci nu e de mirare ca foarte multe glume sunt facute pe seama lor. Subiectul barbatilor, mai ales in relatiile lor cu femeile, e unul extrem de ofertant pentru oricine stie sa faca glume bune, adica pentru comedianti in mare parte. Cel mai tare mi se pare ca multi dintre cei care rad pe marginea exponentilor sexului masculin sunt tot barbati. Sunt insa si femei cu simtul umorului care nu se sfiesc sa urce pe o scena si sa faca glume despre masculi.

Recunosc, mi-am petrecut ceva timp azi pe YouTube in cautarea celor mai tari glume despre barbati din show-urile de stand-up comedy. Am gasit si unele bune si unele proaste, dar pentru ca sunt baiat de treaba (sa nu radeti de mine), va ofer mai jos ce-i mai frumos. Glume care pe mine m-au facut sa rad, ceea ce va doresc si voua. Sigur, acum facem misto de barbati. Dar o facem in incercarea de a-i intelege. Urmeaza sa aprofundam subiectul la Marketing for Men, pe 12 si 13 septembrie, cu publicitari, companii si psihologi. Si barbatii sunt complicati, sa stiti! Dar pana acolo, sa radem un pic de ei:

Incepem cu o doamna, Wanda Sykes, care explica de ce e bine ca o femeie sa se casatoreasca cu barbati mai mici de varsta ca ea. Ca sa-i creasca si sa-i educe cum vrea, desigur.

Trecem la Seinfeld, care explica intr-un minut si un pic de ce le place barbatilor sa lucreze cu unelte si mai ales de ce sunt atrasi barbatii de alti barbati care lucreaza. Pentru ca sunt un pic zombie. Sau niste oi, mai pe romaneste.

Tim Allen cam tradeaza si explica de ce barbatii sunt porci. Motivele sunt interminabile, dar, in cazul lui, au radacini in copilarie. Mamelor, nu le mai spuneti baietilor ca sunt porci!

Chris Rock ne evidentiaza diferentele dintre barbati si femei. O chestie de retinut e ca barbatii nu sunt capabili de “regresie sexula”, adica nu pot sterge experientele din trecut care le deranjeaza pe femei, iar femeile nu sunt capabile de “regresia stilului de viata”, adica nu se pot dezobisnui de un anumit statut.

Si, Louis CK, un tip destul de feminist, spune ca barbatii sunt principala cauza pentru moartea femeilor. Pentru ca sunt rai si mari, iar femeile mici si credule.

De ras o sa mai radem si la conferinta, dar fiti siguri ca o sa abordam si subiecte serioase in incercarea de a intelege barbatii. Marketing for Men 2013 este o conferinta ce face parte din seria de evenimente SMARK KnowHowDiscovery Channel va fi prezent in calitate de Men Specialist. Transportator oficial este Air France, iar creative food partner este frufru. Evenimentul este “leathered by” Unika si este sustinut de 360 Revolution, Trade Media, Casa de Traduceri si Agrafa.

Partenerii media ai evenimentului sunt: IQads, Realitatea.net, 24 FUN, Forbes, Cariere, The Institute, HotNews, Magazinul Progresiv, Zumzi, Piata, Ziare.com, Business24, Money Magazine, Money.ro, Money TV si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related