Un nou spot TV in campania Provident "Cand este important pentru tine"

Un nou spot TV in campania Provident "Cand este important pentru tine"

Jazz a creat spotul "Pianul", parte din campania de promovare Provident "Cand este important pentru tine", informeaza un comunicat emis de agentie. Reclama, care a fost lansata pe 17 august, spune povestea unor parinti care remarca pasiunea fetitei lor pentru pian si aleg sa o sustina cu un imprumut de la Provident.

"Frumusetea noii platforme de comunicare 'Cand este cu adevarat important pentru tine” consta in faptul ca vorbeste despre oportunitatile, planurile, dorintele oamenilor si cum ele pot fi aduse la viata chiar si atunci cand traiul de zi cu zi aduce presiuni financiare. Este o platforma care indeamna oamenii sa se bucure de viata si sa fie optimisti. Si sursa de inspiratie pe care am avut-o atunci cand am creat campania au fost tocmai povestile reale ale clientilor Provident. Asa a aparut si executia 'Pianul': am transformat o poveste reala intr-un spot TV cu o mare incarcatura emotionala. Radu Muntean (regizorul) ne-a ajutat sa transformam cele 30 de secunde in cateva secunde de bucurie autentica pentru fetita care si-a putut urma pasiunea", a declarat Loredana Banica (Client Service Director, Jazz).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related