Watermark - aplicatia Electrolux care te invata sa economisesti apa

Watermark - aplicatia Electrolux care te invata sa economisesti apa

Electrolux Romania a lansat "Watermark", o aplicatie de Facebook care masoara impactul individual al consumului de apa asupra mediului. Aplicatia ofera solutii practice si personalizate pentru reducerea cantitatii folosite zilnic de fiecare utilizator, arata un comunicat emis de GolinHarris, agentia care se ocupa de gestionarea campaniei in Romania. Potrivit reprezentantilor agentiei, aplicatia a fost dezvoltata la nivel global de Global Green USA, o organizatie care lupta pentru mediul inconjurator, si adaptata fiecarei tari in care a fost lansata.

Mesajul central al initiativei este adresat sub forma unei intrebari: "What's your watermark?" (care este impactul consumului tau de apa). La nivel local, acesta a fost dezvoltat sub conceptul "#APArtin generatiei responsabile", sustinand un mesaj de constientizare a impactului pe care consumul ineficient al apei il are asupra mediului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related