Storience semneaza rebranding-ul Avenor College

Storience semneaza rebranding-ul Avenor College

Storience a realizat rebranding-ul in urma caruia fosta gradinita si scoala Little London a devenit Avenor College, informeaza un comunicat emis de agentie. Noua identitate Avenor College indica astfel si clasele primare, gimnaziale si de liceu (din 2015) adaugate de institutie pe parcursul a zece ani.

Proiectul de rebranding a inceput in primavara lui 2013 cu un audit de brand, urmat de formularea strategiei, de crearea noului nume si a identitatii vizuale, precum si de design-ul noului site si a unor materiale de comunicare si signalectica.

Logo-ul Avenor reprezinta spatiul in care se intalnesc si se formeaza individualitati diferite si frumoase, exprimate in identitatea vizuala sub forma dungilor colorate. Ele sunt copiii, parintii si profesorii de la Avenor, care formeaza o comunitate. Steaua Avenor inseamna si creativitate, pentru ca imbina simetria si asimetria, spatiul alb si culorile pentru a crea un simbol pentru viata din comunitatea colegiului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related