Noul grup Siemens Communications s-a lansat pe piata internationala

Siemens Communications, si-a inceput activitatea pe 1 octombrie 2004. Noul grup s-a infiintat prin fuziunea vechilor divizii de comunicatii fixe si mobile - IC Networks si IC Mobile - devenind astfel unul dintre cei mai mari furnizori mondiali din sectorul telecomunicatiilor.

Din punct de vedere al vanzarilor, Siemens Communications se claseaza pe locul trei alaturi de Motorola, dupa Nokia si Cisco. Noul grup, cu reprezentante in mai mult de 160 de tari, este condus de Lothar Pauly si este compus din trei segmente: Carrier Networks, Entreprise Networks si Devices insumand in total 8 divizii. Conducerea nou-fondatului grup are 5 membri. Lothar Pauly este presedintele grupului si de asemenea responsabil pentru retelele fixe si mobile din cadrul segmentului Carrier Networks; Michael Kutschenreuter este responsabil de finantele grupului; Anton Hendrik Schaaf detine functia de Chief Technology Officer si supravegheaza divizia Carrier Service; Andy W. Mattes este responsabil pentru Enterprise Business; Thorsten Heins conduce divizia Devices.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related