Ultimele zile de vot pentru Nokia Lumia Design Competition

Ultimele zile de vot pentru Nokia Lumia Design Competition

Mai sunt 6 zile pana la incheierea perioadei de votare, in care se vor decide castigatorii celor trei premii puse in joc in cadrul Nokia Lumia Design Competition. Avem inscrise in competitie 433 de idei indraznete pentru a transforma suprafata de pe spatele detasabil al smartphone-ului in cel mai cool suport de exprimare artistica.
Design-urile finaliste sunt dintre cele mai variate, pornind de la jocuri de culoare, schimbari de perspectiva si tehnici minimaliste, care continua lupta pentru voturile publicului pana pe 16 septembrie. Provocarea lansata de Nokia cerea participantilor sa se inscrie in competitie cu o creatie unica si originala, care sa fie, in acelasi timp, un manifest personal creativ si amuzant.

Puteti vedea aici design-urile finaliste.

Castigatorii celor 3 premii in valoare totala de 3.000 de euro si a celor 3 smartphone-uri Nokia Lumia 520, personalizate fiecare cu cate un design castigator, vor fi anuntati pe 17 septembrie. Astfel, castigatorul premiului I va primi 1.500 de euro, castigatorul premiului II – 1.000 de euro, iar castigatorul premiului III – 500 de euro. Competitia se desfasoara pe platforma de creatie TheCreator, la adresa creator.iqads.ro/NokiaLumia520.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala). Pe platforma The Creator sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul, precum si lucrarile finaliste. Juriul final al competitiei urmeaza sa fie anuntat in urmatoarele zile.

Nokia Lumia Design Competition este o competitie de design organizata de IQads si Nokia, pe platforma TheCreator. Partenerii media ai competitiei sunt hipmag si stencil.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related