O noua campanie Petrom, semnata de Leo Burnett

O noua campanie Petrom, semnata de Leo Burnett

Leo Burnett a realizat cea mai noua campanie de comunicare Petrom, care isi propune sa creasca gradul de constientizare al publicului cu privire la impactul pozitiv pe care faptele fiecaruia dintre noi il au in viata si societatea noastra, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania, care cuprinde executii TV, online si print, se desfasoara in perioada 7 septembrie – 3 noiembrie.

Prin intermediul noului spot, Petrom incurajeaza publicul sa aleaga drumul performantei urmand exemplele din jur.

"Avem incredere in impactul pozitiv pe care fiecare il poate avea fata de cei din jur, fata de societate si tara in care traim. Si ne dorim ca prin faptele noastre, ale partenerilor si furnizorilor nostri sa ducem mai departe acest gand, sa ii inspiram pe ceilalti pentru a determina impreuna schimbarea in bine”, a declarat Iliana Stanculet (Corporate brand manager, Petrom).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related