"Castiga premii, daruieste bucurii" - noua campanie Hochland, semnata de Brands&Bears

"Castiga premii, daruieste bucurii" - noua campanie Hochland, semnata de Brands&Bears

Brands&Bears a creat "Castiga premii, daruieste bucurii", o noua campanie promotionala pentru Hochland, care marcheaza 20 de ani de prezenta pe piata din Romania a brand-ului si se desfasoara sub umbrela noii platforme de comunicare: "Hochland te inspira sa creezi momente de bucurie pentru cei dragi". Campania are in centru un spot TV regizat de Alex Maftei, arata un comunicat emis de agentie.

Spot-ul explica mecanismul de functionare al promotiei: cu Hochland consumatorii pot castiga premii la alegere, atat pentru ei, cat si pentru cineva drag. Astfel, 10 castigatori vor primi zilnic cate 2 premii, ca sa creeze un moment de bucurie cuiva drag.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related