Inca mai poti vota design-urile finaliste la Nokia Lumia Design Competition

Inca mai poti vota design-urile finaliste la Nokia Lumia Design Competition

Am ajuns astazi la ultima zi in care mai poti vota design-ul tau preferat la Nokia Lumia Design Competition. Participantii au gasit nenumarate moduri distractive si creative de a transforma suprafata detasabila din spatele smartphone-ului Nokia Lumia 520 in cel mai cool suport de exprimare artistica. Exista un total de 428 de creatii nonconformiste, care au ajuns in etapa finala si asteapta votul tau pentru a castiga provocarea lansata pe platforma TheCreator.

Design-urile finaliste pot fi inca votate aici pentru a desemna castigatorii celor 3 premii in valoare totala de 3.000 de euro si a celor 3 smartphone-uri Nokia Lumia 520, personalizate fiecare cu cate un design castigator. Astfel, castigatorul premiului I va primi 1.500 de euro, castigatorul premiului II – 1.000 de euro, iar castigatorul premiului III – 500 de euro.

Sa nu uitam ca provocarea Nokia cerea participantilor sa se inscrie in competitie cu o creatie unica, care sa fie, in acelasi timp, un manifest personal creativ si amuzant.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala). Pe platforma The Creator sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul, precum si lucrarile finaliste.

Juriul final al profesionistilor este format din: Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising), Andrei Tripsa (Managing Partner si Creative Director, Three), Cutarica (Illustrator si Art Director), Beatrice Stancu (Marketing Manager, Nokia Romania & Balkans) si Monica Dudau (Senior Project Manager Blue Idea).

Nokia Lumia Design Competition este o competitie de design organizata de IQads si Nokia, pe platforma de creatie TheCreator. Partenerii media ai competitiei sunt hipmag si stencil.ro.

Despre Nokia Lumia 520
Un smartphone convenabil si distractiv, cu muzica si navigare pe Internet, Nokia Lumia 520 te invita sa explorezi si sa te bucuri impreuna cu prietenii tai de functiile si aplicatiile sale. Bazat pe sistemul de operare Windows Phone 8, Nokia Lumia 520 este dotat cu un obiectiv digital special, un procesor dual core de 1GHz si un ecran tactil extrem de sensibil, care functioneaza la cea mai fina atingere.

Despre platforma TheCreator
TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma sau Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related