Doua tabere cu mesaje diferite, aceiasi caini maidanezi

Doua tabere cu mesaje diferite, aceiasi caini maidanezi

Problema cainilor maidanezi care umbla (si) pe strazile Bucurestiului este discutata de prea mult timp. De regula, subiectul patrupedelor reapare in prim-plan in preajma alegerilor, insotit de planuri si promisiuni, nici una dintre ele concretizate in solutii viabile, vizibile pentru cetateni. O dovedesc protestele, initiativele ONG-urilor sau a oamenilor obisnuiti si zecile de petitii care demonstreaza nevoia generala a publicului de a pune capat mult prea tergiversatei probleme a cainilor maidanezi.

Totusi nu numai perioada de alegere a capetelor luminate de la fruntea tarii este propice dezbaterii pe tema patrupedelor de pe strazile capitalei. Un nou val de comentarii si luari de pozitie a fost declansat dupa 1 septembrie, cand un copil de patru ani a murit muscat de caini in parcul Tei din Bucuresti, potrivit HotNews. La scurt timp, pe 17 septembrie, Parlamentul a adoptat o lege care permite strangerea si eutanasierea maidanezilor, o lege aprobata de Senat si Camera Deputatilor, care asteapta promulgarea. Anuntul a scindat inca o data opinia publica, impartind oamenii in doua tabere: pro si contra eutanasierii cainilor maidanezi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related