Noi titluri de benzi desenate pot fi accesate prin aplicatia Super Erou

Noi titluri de benzi desenate pot fi accesate prin aplicatia Super Erou

Aplicatia Super Erou, initial creata de Zitec pentru promovarea benzii desenate Harap Alb continua, gazduieste acum titluri precum Compostul, Toate panzele sus, Mila 23 sau Elabuga, publicate de alti ilustratori, informeaza un comunicat emis de Total PR. Super Erou, disponibila pentru toate dispozitivele mobile, poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.

“Daca pana acum se gaseau in Super Erou doar cele sase numere din Harap Alb continua, de acum inainte fanii benzilor desenate au un motiv in plus sa isi descarce aplicatia, deoarece le oferim numeroase titluri, semnate de diversi ilustratori. In plus, pe langa noile titluri care se regasesc in platforma, venim si cu versiunea de mobil pentru dispozitivele cu sistem de operare Android”, a declarat Alexandru Lapusan (CEO si co-fondator Zitec).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related