Campania de comunicare pentru unitatea protejata Util Deco, dezvoltata de Media Factory

Campania de comunicare pentru unitatea protejata Util Deco, dezvoltata de Media Factory

Media Factory a realizat o campanie de comunicare care promoveaza produsele si serviciile unitatii protejate Util Deco, dezvoltate si sustinute de Fundatia Alaturi de Voi Romania, potrivit unei informari din partea agentiei. Campania, care cuprinde spoturi TV care vor rula pe noua canale de televiziune, se desfasoara in perioada 16 septembrie – 6 octombrie 2013.

"Este prima campanie de comunicare a unei fundatii pe zona economiei sociale si a unitatilor protejate care produc plus valoare economiei reale prin produse si servicii competitive. Conceptul de comunicare realizat de Media Factory transpune antiteza nevoie-solutie, pornind de la evidentierea nevoii interne a oricarei afaceri, catre prezentarea solutiei UtilDeco - rezolvatorul de probleme intr-un mod profesionist, personalizat si dedicat clientilor. Spoturile sunt concepute folosind o tonalitate prietenoasa si tehnica animatiei de caracter pentru a iesi din tipologia standard a reclamelor corporatiste. Campania se desfasoara in perioada 16 septembrie – 6 octombrie prin intermediul a 3 sporturi video animate (3 spoturi de 30 secunde dublate de varinte scurte de 15 secunde) dedicate principaleler  trei directii de business Utildeco, gandite ca centre de profit: echipamente de protectie, arhivare si tipizate”, a declarat Ciprian Dron (Manager, Media Factory).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related