Cea mai noua executie semnata de Saatchi&Saatchi Moscova pentru Multon Pulpy pateaza 3 pagini dintr-un ziar local

Cea mai noua executie semnata de Saatchi&Saatchi Moscova pentru Multon Pulpy pateaza 3 pagini dintr-un ziar local

Saatchi&Saatchi Moscova lanseaza cea mai recenta campanie pentru brandul de suc de portocale Multon Pulpy printr-o executie de patru pagini in una dintre cele mai populare publicatii locale, dupa cum informeaza un anunt publicat pe site-ul agentiei. Intentia executiei a fost aceea de a folosi intr-un mod inovator un mediu clasic, ziarul, pentru a ilustra calitatile sucului de portocale.

Executia consta in printarea a patru pagini consecutive din editia ruseasca a ziarului Metro astfel incat ele sa para patate cu suc de portocale, cu scopul de a scoate in evidenta cat de zemoasa este pulpa continuta de sucul Pulpy. Deschizand ziarul, cititorul gaseste o pata realistica de suc de portocale care, pe masura ce acesta rasfoieste, se face tot mai mare, pentru ca pe a patra si ultima pagina a executiei sa descopere sursa petei: o bucatica de pulpa de portocala.

Echipa care a lucrat la proiect: Stuart Robinson (Creative Director), Theodor Sandu (Art Director), Konstantin Simonov (Copywriter), Evgeniya Zakhodyakina (Junior Account Manager).

[UPDATE] Reprezentantii Saatchi&Saatchi Moscova au explicat pentru IQads cum a fost realizata executia: „Pentru inceput, am cumparat spatiul media din mijlocul celor patru pagini consecutive din ziar. Urmatoarea etapa a fost crearea si editarea a trei articole ce urmeaza indeaproape linia celor publicate in mod normal in Metro, atat ca look cat si din punct de vedere al continutului. Cele trei articole au fost printate apoi pe acelasi tip de hartie folosit pentru tiparirea ziarului. Aspectul realist al petelor a fost obtinut prin patarea paginilor chiar cu suc de portocale, pagini care au fost apoi fotografiate.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related