Ateliere de scriere creativa, comunicare si proiecte creative

Ateliere de scriere creativa, comunicare si proiecte creative

In luna septembrie, Revista de Povestiri organizeaza inscrieri pentru trei ateliere, care vor incepe din luna octombrie.

Atelierul de scriere creativa „Rev de Pov” coordonat de Florin Iaru si Marius Chivu se afla deja la a treia editie si va cuprinde sedinte despre structura unui text literar, personaj, conflict, dialog, descriere, timpuri verbale, ce precede scrisul, cum tinem cont de cititor, cum gasim un final puternic si multe altele. Pe parcursul a 16 intalniri, participantii isi vor antrena scrisul datorita temelor pe care le vor primi saptamanal. Marius Chivu, critic literar, Dilema Veche: „Atelierul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa scrie mai bine, cum sa-si descopere si sa-si rafineze stilul. Atelierul nu va produce scriitori, ci ii va ajuta pe cei care au deja talent sa-si imbunatateasca scrisul.” Inscrierile se incheie la 30 septembrie. Mai multe detalii gasiti aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related