20 de ani de Golden Drum

20 de ani de Golden Drum

Festivalul International de Publicitate Golden Drum, organizat de Slovenian Advertising Chamber intre 9 si 11 octombrie 2013 in Portorož, Slovenia, sarbatoreste cea de-a 20-a aniversare.

Evenimentul va fi sustinut de experti ai industriei creative, care isi vor impartasi atat viziunea asupra ultimilor 20 de ani in industrie, cat si conceptiile despre viitorii 20 de ani ai publicitatii. Studentii beneficiaza de intrare libera in prima zi de festival.

A 20-a editie a Golden Drum aduce cei mai buni speakeri din industrie. Prezenta a doua personalitati in publicitate a fost deja confirmata: Stefan Sagmeister, un renumit designer din New York, creator de titluri pentru The Rolling Stones, Lou Reed, Aerosmith, David Byrn, Guggenheim Musem si HBO si Simon Schwaighofer, Creative Director la Red Bull Creative, agentia in-house a Red Bull din Salzburg, Austria.
Vor mai participa ca speakeri la festival Donald Gunn, fondator si Director General al The Gunn Report, Folker Wrage, Director Creativ Regional al agentiei McCann, Rogier Croes, vizionar si initiator de tendinte in agentia MEC, Mikhail Elagin, Chief Creative Director al celei mai de succes agentii independente din Rusia - Twiga, Ravid Kuperberg, coach de dezvoltare a creativitatii in publicitate si Christian Mix-Linzer, unul dintre cei mai buni creatori de sunet ai Berlinului pentru clienti ca Audi, Porsche, EBay, Google, Orange sau McDonalds.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related