Un "click aici" care o sa iti placa

Un "click aici" care o sa iti placa

Internetul este bun cu mine astazi. Pana la ora asta nu m-a agresat in niciun fel, nu mi-a dat nimic scarbos de vazut, nu m-a plesnit peste fata cu niciun GIF care contine referinte culturale stranii. E lin, ca un lac din Muntii Apuseni fara cianura. Ba mai mult, mi-a dat ocazia sa fac pe Sherlock Holmes din fata laptopului, fara sa depun efort fizic, fara sa-mi fie frica ca o sa fiu impuscat (o frica pe care o experimentez des). M-a facut curios prin cateva click-uri. Vorba aia, adevarul e doar la cateva click-uri distanta. Chiar e.

Circula online primul film in format .zip. Ce inseamna asta? Am dat click, am descarcat si am aflat. Asa mi-am facut intrarea intr-o poveste plina de foldere, mail-uri, muzica, fotografii, sertare si, bineinteles, pisici. E chiar si un power point acolo. Tot ce trebuie sa faci e sa click, click, click. Dar nu va lasati inselati de dragutele feline, filmul e un labirint cu omoruri, femei fatale, mister si droguri. Nascocirea asta simpla, dar atat de eficienta, e gandita de Three pentru Kinofest 2013 si se numeste The Folders. Si daca tot nu va dati seama cum e posibil sa vedeti un film dand click, CLICK AICI ca sa il descarcati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related