Oana Pellea, Constantin Lacatusu si Dumitru Prunariu, endorseri intr-o noua campanie COSMOTE

Oana Pellea, Constantin Lacatusu si Dumitru Prunariu, endorseri intr-o noua campanie COSMOTE

COSMOTE lanseaza o noua campanie de comunicare ce promoveaza COSMOTE Free, cel mai recent portofoliu de abonamente sub sloganul „Adevarata valoare sta in lucrurile simple”. Campania a fost dezvoltata de Ogilvy & Mather (concept creativ si implementare in offline), WEBSTYLER si Bakers Digital Communication (online) si Media Investment (media), precizeaza un comunicat emis de companie.

Campania cuprinde spoturi TV, machete standard si neconventionale in presa, spoturi radio si momente dedicate in cadrul emisiunilor  radio, OOH, proiecte speciale in statiile de metrou si mall-uri, microsite dedicat, web bannere, comunicare in social media si pe bloguri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related