Irinel Ionescu (AMPRO Design): Nu avem aproape deloc inovatie in ceea ce priveste design-ul de ambalaj

Irinel Ionescu (AMPRO Design): Nu avem aproape deloc inovatie in ceea ce priveste design-ul de ambalaj

"Avem ambalaje din ce in ce mai corecte din punct de vedere al design-ului, dar ne lipsesc ambalajele uimitoare". Comentand principalele tendinte in branding si design de ambalaj pe piata marcilor private din Romania, Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design) a spus in cadrul conferintei "Marci private - Modele de business in retailul romanesc" ca lucrurile au evoluat constant, dar in ce priveste designul, marcile private se afla inca undeva intre etapele “private label” si “corporate brand”. In plus, considera ca majoritatea ambalajelor din Romania sunt similare: “Nu avem aproape deloc inovatie in ceea ce priveste design-ul de ambalaj, mai ales ca forma, dar si din punct de vedere al conceptului creativ.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related