Floriol aduce pofta de viata la Cupa Agentiilor la Gatit

Floriol aduce pofta de viata la Cupa Agentiilor la Gatit

Cel mai important eveniment culinar dedicat industriei creative din Romania este sustinut anul acesta de catre Floriol. Prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL va avea loc intre 16 – 18 octombrie, la Kuxa Studio, fiind o competitie marca IQads si Mixtopia.ro. Aici publicitarii vor incerca sa gaseasca legatura perfecta intre placerea de a gati, un mod sanatos de viata si creativitate.

Pana acum s-au inscris in competitie 5 echipe dornice sa ne faca o demonstratie a talentelor culinare: pastel spices (Pastel Age), Wave Division, Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications) si Dregatori la cratita (Starcom). Echipele care doresc sa se inscrie trebuie sa fie formate din maxim 4 maestri bucatari ai marcomm-ului si sa trimita formularul de inscriere completat pe adresa [email protected] pana pe 10 octombrie.

In continuare, pana pe 11 octombrie, ora 14:00, echipele participante pot sa isi testeze creativitatea in cadrul unei competitii de logo-uri special create pentru acest eveniment. Inscrierile sunt asteptate pe adresa [email protected], la o rezolutie de minim 300 dpi, acestea fiind apoi prezentate pe site, dar si la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, intr-un mod neconventional.

In cadrul evenimentului va fi adusa si prima orga formata din instrumente de bucatarie, inventata de catre inginerii de la RoboFun. Ei sunt cei care au conceput scanner-ul superspecial Wizz Air de la ADfel 2013 si tastatura Staropramen prezenta la Webstock 2012.

Juriul competitiei va fi alcatuit din: Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Ionut Potinga - director national de vanzari Coseli, Georgiana Ilie - food blogger, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea – Project Manager la Gustos.ro. Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

Despre Floriol

Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related