Petre Barbu lanseaza o carte de interviuri cu "dacii si romanii" din publicitatea romaneasca

Petre Barbu lanseaza o carte de interviuri cu "dacii si romanii" din publicitatea romaneasca

Petre Barbu, jurnalist cu o experienta de 19 ani in presa de business, vrea sa lanseze in luna noiembrie un volum de interviuri cu oamenii care au infiintat primele agentii de publicitate in Romania, la inceputul anilor '90. Printre cei intervieviati se afla Bogdan Enoiu (McCann Erickson), Cristian Burci (Graffiti BBDO), Radu Florescu (Saatchi&Saatchi), Mihail Vartosu (Grey Advertsing), Ioana si Stefan Iordache (Leo Burnett), Gabriel Faflei (Monopoly Media) sau Adrian Draghici (RomKU).

Pentru a acoperi costurile tipografice, pe cele de distributie si de promovare, autorul a apelat la platforma de crowdfunding We Are Here, prin intermediul careia anul trecut s-au strans 6.700 de euro pentru opt proiecte culturale romanesti  - Anim'est, NexT, Ideo Ideis, SoNoRo, KINOdiseea, Green Hours International Jazz, Street Delivery, Temps D’images. Proiectul "Primul an de publicitate" are un model de finantare flexibila, astfel ca trebuie sa stranga cel putin 900 de euro (din totalul necesar de 3.000 de euro) pentru ca banii sa poata fi folositi mai departe. Sustinatorilor li se ofera mai multe optiuni de finantare, de la 5 la 500 de euro, si recompense, de la cartea in format pdf la posibilitatea de a fi speaker la evenimentul de lansare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Constantin Nastase
acum 10 ani
O carte - eveniment care trebuie sprijinita sa apara. Altfel, riscam sa uitam o poveste frumoasa, aceea a aparitiei primelor agentii de publicitate intr-o Romanie proaspat iesita din comunism


Branded


Related