Doi creativi romani participa la prima editie a proiectului Creative Express

Doi creativi romani participa la prima editie a proiectului Creative Express

Prima editie a proiectului Creative Express, organizat de ADC*E si Austrian Railways (OBB), are ca invitati si doi romani: Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Groupe) si Sebastian Olar (Copywriter, McCann Erickson), informeaza un comunicat emis de The Institute.

Creative Express isi propune sa promoveze mersul cu trenul printr-un workshop de comunicare creativa la care participa 21 de creativi europeni si 5 creative coaches. Pe 3 octombrie, ei se vor imbarca intr-un tren de pe ruta Innsbruck-Viena si vor dezvolta impreuna concepte creative pe tema „Trenul bate strada”. Cele mai bune lucrari vor fi prezentate in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 4  octombrie, in statia de tren Bahnorama.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related