Inchiriez spatiu media cu cat mai putina grasime

Inchiriez spatiu media cu cat mai putina grasime

Carnea arata cel mai bine in farfuriile noastre, scaldata in mirodenii si la brat cu o portie de cartofi prajiti – daca nu esti vegetarian, o sa fii de acord cu asta. Designerul Ivy Hu (nu stim daca este vegetarian, tindem sa credem ca nu) a decis insa ca o bucata sanatoasa de carne cruda merita mult mai nobila soarta de a fi transformata intr-un ad neconventional, in loc de o banala friptura. Si asa a aparut posterul printat pe carne, care promoveaza Digital Chops, curs de notiuni de baza in web development dezvoltat de IDEO.

Cruda, carnea este un material la fel de bun pentru imprimarea cu laser cum sunt si plasticul sau acrilul, iar rezultatele sunt de aceeasi calitate, desi probabil posterul va avea o durata de viata mai scurta. Daca va ganditi „wow, ce tare, vreau sa mai vad postere din carne”, aflati ca in viitor va fi posibil, cu ajutorul unei imprimante 3D, sa iti printezi propria friptura. Adica friptura ta va iesi chiar din imprimanta, din carne produsa in laborator si modificata genetic, dar in orice forma ai visa. Asteptam deci cu sufletul la gura si  primele printuri 3D din carne.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related