Gaina care lumineaza viitorul cameramanilor de pretutindeni

Gaina care lumineaza viitorul cameramanilor de pretutindeni

Cand vine vorba de evolutie tehnologica ma gandesc la posibilitatea ca omul din public sa poata schimba o reclama doar clipind din ochi, la designul de telefoane Phoneblocks sau la aparitiile hologramei lui Tupac Shakur la concerte. Dar, aparent, nu se putea sa fiu mai departe de adevar. Viitorul se contureaza, in realitate, in jurul gainilor. Sau cel putin viitorul camerelor de filmat profesionale si al cadrelor perfect reusite.

Aceasta pasare cu privire blanda si cotcodacit duios e mai mult decat un furnizor de ingrediente pentru mesele noastre de dimineata, pranz si seara. Stia ea, Iulia Albu, ce stia. Dave, personajul din spotul LG G2, a descoperit o caracteristica uimitoare a gainilor, si-anume capacitatea lor de a-si pastra capetele nemiscate indiferent de cat de tare se misca restul corpului. De asta, Dave – cameraman de profesie - a inventat Galluscam (o minicamera HD) pe care a atasat-o de capul lui Lizzy, necuvantatoarea din ograda proprie. De-atunci, unde e Dave e si gaina. Nu ma credeti pe mine ce succes fantastic au cei doi, vedeti cu ochii vostri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related