Mihai Gainusa: Daca e emisiunea mea la TV, zappez pe concurenta sa vad cum plictiseste telespectatorii

Mihai Gainusa: Daca e emisiunea mea la TV, zappez pe concurenta sa vad cum plictiseste telespectatorii

Trosc! Paf! Pow! Simt ca interviului pe care urmeaza sa-l cititi ii lipsesc ilustratiile, speech bubble-urile si chenarele negre ale comic strip-urilor care parca tineau protagonistii pe loc, impiedicandu-i sa sara dintr-o scena in alta. Mai lipseste si capa eroului care cotonogeste banditii, dar daca va uitati super atent o s-o vedeti fluturand de dupa o replica taioasa sau un adevar spus bine.

Nu spun ca Mihai Gainusa e un fel de Batman al industriei mediatice, dar e genul de protagonist cu care esti tentat sa faci front comun. Mai ales pentru ca nu se fereste sa insiruiasca adevaruri incomode, in stilul transant cu care a obisnuit publicul, de-a lungul timpului, la Cronica Carcotasilor. Pe langa televiziune, Mihai a adunat si 20 de ani de radio (in prezent, gazduieste matinalul KISS FM, alaturi de Codrut Keghes si Oana Paraschiv), cateva carti pe care si-a pus semnatura si zeci de roluri, mai mult sau mai putin serioase, in scheciuri si scenete. Despre modul in care reuseste sa ramana constant in comunicarea pe care o are raportat la oamenii care il urmaresc, cum functioneaza inspiratia si cum decurge colaborarea cu brandurile, Mihai povesteste in cele ce urmeaza:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related