Bogdan Moraru: Am venit la Draftfcb cu gandul ca mi-ar placea ca agentia asta sa aiba, si in Romania, reputatia excelenta pe care o are la nivel de retea

Bogdan Moraru: Am venit la Draftfcb cu gandul ca mi-ar placea ca agentia asta sa aiba, si in Romania, reputatia excelenta pe care o are la nivel de retea

Dupa ce Claudiu Dobrita a preluat functia de Creative Director la Mather Advertures, in Cehia, Bogdan Moraru (ex- Director de Creatie la Propaganda) preia echipa de creatie Draftfcb Romania.

Bogdan Moraru aka Grasu’ sau Boghi si-a facut debutul in publicitate in anul 2000, ca Art Director la Prospero, a continuat pentru scurt timp alaturi de Brands&Bears, iar in ultimii zece ani a fost, pe rand,  Art Director, Head of Art Direction si Creative Director la Propaganda.

In cei aproape 13 ani in industrie, Bogdan a semnat campanii memorabile, ramase in arhivele festivalurilor de publicitate locale si internationale. Nominalizari la Cannes, Eurobest si premii la Epica, Effie, Internetics sau ADC fac parte din palmaresul lui, alaturi de campanii de succes pentru branduri ca HBO, Carlsberg, Radio Guerilla, Boromir sau Duraziv, precizeaza un comunicat emis de Draftfcb.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related